nl
en
Direct antwoord? 020 772 47 31

Awakenings is al sind 1997 een wereldwijd begrip in de techno scene. Met de Gashouder als thuisbasis hebben ze één van de mooiste indoor locaties van Europa in handen. Daarnaast organiseert Awakenings jaarlijks het grootste techno festival van de wereld in Spaarnwoude, Noord-Holland.

bekijk deze case

Awakenings Festival

  • Outdoor Festival
  • 25 en 26 juni 2016
  • 35.000 bezoekers

Sinds 1997 organiseert Awakenings feesten in de Gashouder van de voormalige Westergasfabriek te Amsterdam. Daarnaast wordt er één keer per jaar een evenement in het Klokgebouw te Eindhoven gegeven. Voor entropt is het jaarlijkse Awakenings Festival aan het einde van juni in Spaarnwoude echter een absoluut hoogtepunt. Met 8 verschillende area’s en meer dan 100 artiesten is Awakenings het grootste techno festival ter wereld. Voor entropt is het een eer om Awakenings als klant te hebben!

Toegangscontrole
  • 2 entree managers
  • 70 eerste lijn scanners
Rocco Veenboer
Awakenings
"Als eerste klant van entropt ben ik trots op wat zij bereikt hebben in zo’n korte tijd! entropt is bij Awakenings Festival al jaren verantwoordelijk voor de entree en daarnaast zijn wij erg tevreden over hun software toepassingen voor het beheer van onze gastenlijst."