nl
en
Direct antwoord? 020 772 47 31
Horeca
personeel

Een essentieel onderdeel van evenementenmanagement is een goede horeca productie, waarbij alle individuele facetten naadloos op elkaar aan moeten sluiten. Entropt zorgt voor een perfecte samenhang tussen de opbouw van de locatie, de bars, het horecapersoneel en het financieel management, zodat uw evenement soepel verloopt.

vertel mij meer

Horecapersoneel

Bent u op zoek naar horecapersoneel? Stop dan met zoeken! Entropt biedt al jaren oplossingen voor personeelsvraagstukken op festivals, evenementen en ander gelegenheden. Met onze uitgebreide range aan services en personeelsdiensten kunnen we alle werkzaamheden omtrent de organisatie van uw festival, evenement of andere gelegenheid uit handen nemen.

Voor de entropt horecaproductie bieden wij u twee mogelijkheden:

 

STAFF SERVICE – Met de ‘staff service’ verzorgen wij de gehele personeelsbezetting van uw horecaproductie. Bij entropt hebben we voor iedere functie betrouwbaar en getraind personeel in dienst. Bij de staff service werkt het personeel tegen een vast uurtarief.

COMBI SERVICE – Bij de ‘combi service’ regelt entropt de volledige personeelsbezetting van uw horecaproductie. Met onze diverse personeelspoule zorgen wij ervoor dat voor alle werkzaamheden het juiste personeel wordt ingezet. Voor de combi service ontvangen wij een gedeelte van het muntbedrag.

Wilt u dat entropt de horecaproductie voor u uit handen neemt? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Voordelen van
onze service