nl
en
Direct antwoord? 020 772 47 31
Kassa-
personeel

Bij het organiseren van een evenement is het belangrijk dat ook het financiële gedeelte goed is opgezet. Om dit aspect van de organisatie van uw evenement in goede banen te leiden, biedt entropt de mogelijkheid om het gehele financiële management op zich te nemen, zowel voor als achter de schermen.

vertel mij meer

Kassa personeel

Wanneer u het belangrijk vindt dat de financiële zaken rondom uw evenement in goede handen zijn bent u bij entropt aan het goede adres! Bij entropt beschikken we over de juiste kennis, ervaring en personeel om ook het financiële gedeelte van uw evenement goed te organiseren. Onze betrouwbare kassamedewerkers kunnen de munten- en kassaverkoop volledig uit handen nemen en de financiële specialisten verzorgen nauwkeurige on-site administratie, zodat u na het evenement direct inzicht heeft in de financiën!

 

 

 

 

 

 

Entropt biedt twee mogelijkheden op het gebied van financieel management:

FULL SERVICE – Bij de ‘full service’ verzorgt entropt het volledige financiële management van uw evenement. Wij regelen de inkoop van de munten, pinterminals, muntautomaten en voldoende wisselgeld. Daarnaast verzorgen wij de gehele afhandeling van de administratie, het verzekerd transport en een mobiele bunker die voorzien is van alle noodzakelijke benodigdheden voor financiële management tijdens uw evenement.

EVENT SERVICE – Bij de ‘event service’ levert entropt het juiste personeel dat nodig is voor optimale financiële afhandeling tijdens uw evenement, waaronder: getrainde runners, financiële managers en betrouwbare kassamedewerkers. Wilt u dat entropt het financieel management van uw evenement op zich neemt? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Voordelen van
onze service