nl
en
Direct antwoord? 020 772 47 31
Scan
personeel

De naam ‘entropt’ is opgebouwd uit de woorden ‘entree’ en ‘optimalisatie’. Oorspronkelijk zijn wij begonnen met het doel de toegang van evenementen makkelijk en soepel te laten verlopen en nog steeds maakt dit een groot deel uit van onze diensten. Bij entropt leveren we personeel voor de volledige toegangscontrole en het gastenlijstbeheer van uw evenement!

vertel mij meer

Scan personeel

Toegangscontrole

entropt kan op het gebied van toegangscontrole alle zaken voor u uit handen nemen; geautomatiseerde én handmatige kaartcontrole, gastenlijstinvoer en –verwerking en het nauwkeurig bijhouden van de bezoekersaantallen zijn slechts enkele voorbeelden van al onze mogelijkheden! Bij entropt werken zeer ervaren entreemanagers die op een grote verscheidenheid aan evenementen werken. Hierdoor zijn zij bekend met de ticketingsystemen van de grootste partijen in Nederland en weten zij met iedere situatie om te gaan. De entropt entreemanagers zijn niet alleen voor u, maar ook voor uw bezoekers hét aanspreekpunt voor alle zaken omtrent de toegang van uw evenement!

 

entropt biedt twee soorten toegangscontrole voor uw evenement:

TRADITIONELE TOEGANGSCONTROLE: bij een traditionele toegangscontrole levert entropt een entree manager met jarenlange ervaring met vele verschillende evenementen en de ticketingsystemen van Nederlands grootste ticketingpartijen en enthousiast scanpersoneel voor het scannen van de kaartjes van de bezoekers.

RFID-TOEGANGSCONTROLE: bij een RFID-toegangscontrole levert entropt personeel met kennis van RFID-systemen. Het systeem dat wordt gehanteerd door middel van RFID-polsbandjes vervangt het muntensysteem. Bij de entree wordt het ticket van de bezoekers gescand en ontvangen zij het polsbandje die zij vervolgens zelf kunnen opladen bij de kassa’s.

Voordelen van
onze service