nl
en
Direct antwoord? 020 772 47 31

Festival werk

De gaafste vacatures op de dikste festivals en events

Je bent als festival liefhebber op zoek naar de perfecte bijbaan; luisteren naar de fijnste deuntjes of hardste beukers en tegelijkertijd goed geld verdienen. Festival werk van entropt geeft jou de mogelijkheid om je hobby als partyganger, jonge gabber of shuffelkoning(in) te combineren met gave werkzaamheden op de voor- en achtergrond van een event. Tijdens de vakantie of in het weekend werken achter de bar, entree, muntverkoop of lockerverhuur. Jij houdt de boel in de gaten, zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en maakt de mensen blij met je lach.

Evenementen vacatures

Werken op evenementen is een onvergetelijke ervaring voor de jonge festivalgangers onder ons. Weekendwerk of vakantiewerk wilt iedere jonge god of godin samenbrengen met iets wat hij of zij leuk vindt, niet dan? Of je nu zoekt naar een bijbaan naast je studie of gewoon met onze vacatures lekker wilt bijverdienen in je vakanties en vrije weekenden; werken samen met het entropt team geeft jou de ideale kans om te doen wat je echt leuk vindt!

Overtuig jij ons van jouw kwaliteiten, enthousiasme en drive om elk feest een ultiem succes te laten worden? Dan nemen wij contact met je op!