Direct antwoord? 020 772 47 31
Bar medewerker

Van barmedewerker tot managementfunctie en een carrière bouwen in de horeca branche. Flexibel werken op de leukste locaties, feesten, events en festivals. Train jezelf tot een professionele barman of barvrouw die alle fijne kneepjes van het vak kent. Ben jij het gezicht van entropt die flexibel wilt werken in de horeca en op elke locatie de mensen met een lach vermaakt met de beste drankjes?

vertel mij meer

Flexibele horeca jobs

Barwerkzaamheden met de horeca jobs van entropt

Voor de gaafste events, feesten en festivals verzorgen wij het hele jaar door barpersoneel. En wie weet ben jij wel de volgende in onze crew! Wist jij bijvoorbeeld dat we op Awakenings, Masters of Hardcore, The Color Run, Pleinvrees, Amsterdam Open Air staan? En dit is slechts een kleine selectie uit onze pool aan feestlocaties, bekijk hier maar eens al onze events.

Bijbaan als barmedewerker

Een bijbaan in de horeca kan op verschillende manieren. Vaste tijden, saaie klanten en de meest irritante leidinggevende (daggie vrij nemen? Ho Maar!). Dit is verleden tijd voor jou 😉. Bij entropt zijn de bar vacatures en horeca jobs net even anders! Je komt als barmedewerker bij een team van vedettes die zich flexibel in mogen zetten op de mooiste events en festivals waar jij wilt! Proef de sfeer van jouw favoriete feest en ga met een zak geld naar huis!

Barwerkzaamheden met de horeca jobs van entropt

Wil je daarnaast een keer wat anders, zoals bij de entree, muntverkoop of lockerverhuur staan? Geen probleem! Dan bestaat zelfs de kans dat je vanaf de andere kant gewoon van het feest kan genieten!

Wij zijn dus het hele jaar op zoek naar de ‘koning(in) – keizer(in) – admiraal’ van de horeca! Oftewel barpersoneel, die ons willen helpen om elk feest tot een succes te laten verlopen. Kies je eigen feestjes in onze applicatie, ontmoet nieuwe mensen en wordt een echte horecavedette! Benieuwd naar de vacature als barmedewerker? Lees dan verder!

Bekijk alle vacatures
Jouw kansen
bij entropt

✔️ Horeca en kassa trainingen

✔️ Doorgroeimogelijkheden binnen de eventbranche

✔️ Geen dag die hetzelfde is

✔️ Borrels met het entropt team

✔️ Samen met je vrienden op de vetste events en festivals staan

✔️ Snelle verloning ????

✔️ 24/7 een vast contactpersoon

✔️ Samenwerken met een team die voor elkaar klaar staat en hard wilt werken

Bekijk alle vacatures