Direct antwoord? 020 772 47 31
Vakantiewerk

Een bijbaan in de zomer op de beste evenementen, de sfeer proeven van elk nieuw feestje en ook nog eens snel uitbetaald krijgen. Werk zo flexibel als jij wilt tijdens je vakantiebaan en houd je festival planning volledig in eigen hand. Lees snel verder als jij de zomerbaan van je leven wilt!

vertel mij meer

Vakantiewerk

Op de vetste events werken tijdens jouw vakantie

Een vakantiebaan combineren met wat jij het beste doet: feesten, genieten van het zonnetje en samen met iedereen er het beste van maken. Zie jij het wel zitten om samen met je vrienden of alleen (met nieuwe vrienden 😉) tijdens de zomer op de leukste festivals en events te staan? Wil je met je hobby ook nog eens dik cashen? Schrijf je dan direct in voor een zomerbaan!

De ideale vakantiebaan voor de levensgenieter

Stel het eens voor… Het perfecte vakantiewerk: zoveel zomerse dagen werken als jij wilt tijdens de vakantie en als eerste de sfeer proeven van je favo festival! Iedere keer een ander feestje, een andere beat (of dezelfde 😉), nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe vrienden maken. Dit is 1) de perfecte en meest gewilde studentenjob en 2) de meest flexibele bijbaan die jij als levensgenieter kan krijgen.

Kies je eigen feestjes in onze applicatie, ontmoet nieuwe horeca vedettes en leer ondertussen de fijne kneepjes van het vak met onze trainingen. Schenk de lekkerste drankjes in achter bar, zorg ervoor dat iedereen netjes binnenkomt bij de entree, verkoop zoveel mogelijk muntjes om jouw collega’s bij de bar aan het werk te zetten of help bij het opbouwen of verhuren van de lockers. Er is genoeg keuze voor elke feestganger, student, gabber of huppelkoning(in).

Kom bij het festival team van entropt

Entropt is een groep van jonge ondernemers en harde werkers die ook wel van een feestje houden. Wij staan meer dan klaar om met jou alle events succesvol te laten verlopen! Een zomerse bijbaan waar jij jezelf flexibel in kan plannen, waar je jezelf kan trainen tot specialist en kan genieten van de beste evenementen en festivals. Ben jij erbij deze zomer? Bekijk dan de vacatures!

Bekijk alle vacatures
Jouw kansen
bij entropt

✔️ Horeca en kassa trainingen
✔️ Doorgroeimogelijkheden binnen de eventbranche
✔️ Geen dag die hetzelfde is
✔️ Borrels met het entropt team
✔️ Samen met je vrienden op de vetste events en festivals staan
✔️ Snelle verloning ????
✔️ 24/7 een vast contactpersoon
✔️ Samenwerken met een team die voor elkaar klaar staat en hard wilt werken

Bekijk alle vacatures