Direct antwoord? 020 772 47 31
Weekendwerk

Werken in het weekend op de dikste festivals, snel uitbetaald krijgen en de beste sfeer proeven. Ben je als student op zoek naar flexibel werk of wil je graag bijverdienen de fijne kneepjes van het vak leren? Houd je ervan jouw planning volledig in eigen hand te hebben? Lees dan snel verder!

vertel mij meer

Weekendwerk

Werken in het weekend op je favoriete festival

Een flexibele bijbaan in het weekend, wat wil je nog meer? Bij onze weekend vacatures zorgen we ervoor dat je niet alleen kan genieten van de gekste events in het weekend… Jij gaat namelijk cashen en goed ook! Met weekendwerk kan je samen met je vrienden of vriendinnen nagenieten op al jouw favoriete edities. Je zit nergens aan vast en kan gewoon flexibel werken ;). Een bijbaan in het weekend en je uitleven van deze centen… Done deal, right!?

De favoriete bijbaan voor studenten

Ben je student en op zoek naar een echte studentenjob? Organiseer zelf je planning met onze applicatie om zodoende je tentamens gewoon te halen en ‘gezeur’ over vrije dagen te voorkomen. Werk met een studentenbaan zoals jij dat altijd graag heb gewild. Nodig je vrienden en vriendinnen uit, geniet van onze borrels en train jezelf met onze opleidingen tot een echte horecaspecialist (staat weer goed op je CV🤝).

Wij weten precies hoe je je voelt… Een jong team dat ook wel van een feestje houdt staat namelijk te springen om met je samen te werken. Daarom zorgen wij ervoor dat alles voor jou als studenten optimaal georganiseerd wordt. Ben jij om? Check onze vacatures!

Bekijk alle vacatures
Jouw kansen
bij entropt

✔️ Horeca en kassa trainingen
✔️ Doorgroeimogelijkheden binnen de eventbranche
✔️ Geen dag die hetzelfde is
✔️ Borrels met het entropt team
✔️ Samen met je vrienden op de vetste events en festivals staan
✔️ Snelle verloning ????
✔️ 24/7 een vast contactpersoon
✔️ Samenwerken met een team die voor elkaar klaar staat en hard wilt werken

Bekijk alle vacatures